Heb je een website nodig of wil je er graag een, maar heb je echt geen verstand van het bouwen en onderhouden van websites? Dan kunnen wij je wel helpen.

Er zijn de laatste jaren veel startende ondernemers, de grootste doelgroep die voor het eerst een website gaat bouwen. Daarom wordt overal geadverteerd met software waarmee je eenvoudig je eigen website zou moeten kunnen bouwen. Het is waar dat deze software vaak heel volledig is en je er inderdaad een mooie professionele website mee kan bouwen, maar het is niet zo makkelijk als het lijkt. Het gaat namelijk niet alleen maar om het gedeelte van de website dat je kan zien: er zitten nog ontelbare technische opties achter waar je je in zou moeten verdiepen voor je iets aanpast. Daarom kan het zelf bouwen van je website een zeer tijdrovende klus zijn. Zeker als je hier niet in thuis bent, omdat je vooral niet teveel met opties moet experimenteren en alles stuk voor stuk uitgebreid moet testen.

Als jij je site door ons laat bouwen, hebben we eerst een intakegesprek om al je wensen te bespreken. Ook lever je de inhoud bij ons aan die je op je website wil. Wij gaan na het intakegesprek direct aan het werk om jouw wensen om te zetten in realiteit. Als je wil, kun je live de ontwikkelingen volgen!

Wil jij ook graag je eigen website? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een .

Contact