Je mailservice is een prachtige uitbreiding van je website en . Zo kun je een zeer volledige online aanwezigheid bouwen, en het hoeft je nauwelijks iets te kosten. Met een mailservice kun je bijvoorbeeld maandelijkse nieuwsbrieven versturen, speciale aanbiedingen, evenement aankondigingen of exclusieve kortingscoupons. Een andere onmisbare feature van een mailservice zijn de statistieken die je in kan zien over verzonden mailcampagnes en je subscriber list.

Wij zorgen bij het instellen van je mailservice altijd dat je compliant bent met de spam- en acquisitiewetgeving en geven de mailings de huisstijl van je bedrijf mee, of de stijl die je wenst. Bovendien krijg je gratis advies over het bedenken van succesvolle e-mailcampagnes.

Bij het instellen van je mailservice krijg je 1 set templates gratis, inclusief social media cards en plugins, automation formulieren en zelfs code die je kan embedden op je website waarmee mensen zich voor je mailing kunnen inschrijven. Ook kunnen we je helpen met de mailservice-plugin van je website. Als je ook je website door ons laat bouwen, zorgen we standaard voor een volledige wederzijdse integratie met je mailservice.

Wil jij ook graag nieuwe klanten vinden en bereiken via e-mail? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we jouw mailservice kunnen instellen.

Contact